Om oss

Buer Bygningsvern AS er en murmesterbedrift i Buer Gruppen AS som inngår i Håndverksgruppen AS. Fagmiljøet har sine røtter fra Buer & Bratfoss AS.

Restaurert kalkovn.

Murmester Olaf Reese er daglig leder i Buer Bygningsvern. Du treffer ham på tlf 400 18 766.

Buer Bygningsvern AS er skilt ut som en selvstendig enhet i Buer Gruppen. Årsaken er behovet for å samle fagkompetansen spesielt innen antikvarisk rehabilitering i en ren murbedrift med egne ansatte.

Foruten antikvarisk rehabilitering utfører Buer Bygningsvern AS arbeid innvendig og utvendig på fasader og balkonger, piperehabilitering og branntetting, grunnmur, kjellere, leiligheter, uteanlegg, parkeringshus og garasjer.
Buer Bygningsvern AS har kompetanse på alle typer mur-, puss-, betong- og flisarbeider innen rehabilitering, oppussing og vedlikehold.

Murmester Olaf Reese er daglig leder av Buer Bygningsvern AS. Han er murmester siden 1990 og daglig leder av Buer Bygningsvern AS. Han ledet muravdelingen i Buer & Bratfoss fra 2006 og har opparbeidet en særskilt faglig kompetanse og erfaring på området. Vårt geografiske kjerneområde er Oslo, Akershus og Østfold.           

Buer Bygningsvern AS arbeider i felleskap med de andre selskapene i Buer Systemet og Håndverksgruppen. Vi samarbeider tett med bransjens ledende leverandører og sammen sikrer vi at våre prosjekter gjennomføres med kvalitet i alle ledd.

Buer Gruppens felles sentralbord har telefon 915 09 100. Daglig leder Olaf Reese får du direkte kontakt med på telefon 400 18 766. Vår felles postadresse er Hvamsvingen 11, 2013 Skjetten.

Buer Bygningsvern AS er medlem i de viktige fagmiljøene :
Murmesternes Forening Oslo
Norske Murmestre Landsforening
Nordisk Forum for Bygningskalk
Miljøfyrtårn
Murhuskjeden Håndverksmur
Flisekompaniet Proff
Mesterbedrift